Executive coaching is onmisbaar voor leiders in bedrijven en organisaties. In de zich steeds sneller veranderende maatschappij wordt van bestuurders, managers en ondernemers verwacht dat zij in staat zijn accuraat te handelen. Wat betekent dat voor u als leider? Bent u nog in staat om dicht bij uzelf te blijven, uw drijfveren en waarden? Of neemt de hectiek van alle dag de ruimte weg om na te denken over die zaken, die u direct aangaan? Een gebrek aan zelfreflectie betekent vaak verlies aan effectiviteit en invloed op de omgeving.

 

Executive coaching is een zeer effectieve manier om de kracht en effectiviteit van uw leiderschap te versterken.  Ik ben zeer goed in staat om een spiegel voor te houden, te reflecteren en mee te denken. Graag ben ik uw vertrouwde gesprekspartner. Vele vragen kunnen onderwerp van gesprek zijn. U kunt denken aan:

  • grip krijgen op de veranderende omstandigheden
  • op zoek gaan naar persoonlijke balans
  • persoonlijk leiderschap vergroten
  • vergroten van effectiviteit naar de directe omgeving (collega-bestuurders, directie, medewerkers etc)
  • loslaten en vertrouwen geven aan collega's

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Het aantal coachingsgesprekken wordt in goed overleg bepaald.

 

Verbindende Zaken (René Vollenbroek) is aangesloten bij het alumni-netwerk van de Postgraduate Executive (team)coaching VU Amsterdam. Hier wordt het persoonlijk vakmanschap versterkt door alumni-bijeenkomsten en super/intervisie met collega-professionals.