De afgelopen 30 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan als leidinggevende, coach en adviseur bij professionele organisaties en bedrijven, profit en non-profit. Van uitvoering tot strategie, in organisaties en tussen organisaties. Ik kan goed en snel analyseren. Het werken in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen heeft ervoor gezorgd dat ik een scherp oog heb voor de diversiteit aan belangen en  bestuurlijke verhoudingen. 

 

Mijn passie is een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen, organisaties en het verbeteren van samenwerkingsrelaties, waardoor het werk leuker en betekenisvoller wordt en mensen beter gaan presteren. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Mijn overtuiging: mensen maken een organisatie! Mensen maken het verschil. Het verschil tussen leuk en minder leuk werk, tussen goede en minder goede prestaties.

 

In mijn visie staan vier onderwerpen centraal:

ü  verbinden: werken aan sterke duurzame relaties tussen mensen, teams en organisaties

ü  persoonlijk leiderschap: wees bewust van jezelf, waar je voor staat en neem verantwoordelijkheid voor je keuzes in je werk en je leven, durf los te laten

ü  vertrouwen: wederzijds vertrouwen als essentiële voorwaarde voor succesvol samenwerken en ontwikkelen

ü  vakmanschap: ben een professional in je vak

 

      Ik ben opgeleid als personeelwetenschapper aan de KUB. Human Resources is mijn specialisatie. Leren is een essentieel onderdeel in mijn persoonlijke ontwikkeling en in mijn werk. Ik maak deel uit van een netwerk van professionele executive teamcoaches verbonden aan de VU in Amsterdam. De combinatie tussen praktijk en wetenschap boeit mij zeer. Als PhD-kandidaat ben ik verbonden aan de faculteit Managementwetenschappen van de OU.

 

Een uitgebreid CV kunt u opvragen via de contactpagina!